BEKIJK HET YAMAHA ASSORTIMENT 2016

Image1
bekijk onze betaalservice
Investeer in meer vermogen met een Akrapovic uitlaat!
Bekijk ons gehele aanbod
Yamaha
Revit
Shoei
Kabuto
Akrapovic
Sena
Garmin
Barracuda
Caberg
Yuase
Bridgestone
Vrooam

Hall of Fame


John John had iemand gesproken die het makkelijk vond om op een scooter te rijden. Na lang twijfelen besloot hij om een proefrit te komen maken.....en wat denk je......

Ook makkelijk is dat hij zijn zwemspullen kan meenemen voor de dagelijkse training !

deel
AMK Accountant Marten kon ons precies vertellen hoe het voor ondernemers met de bijtellingsregeling, investeringsaftrek en belasting voordeel voor deze mooie Yamaha FJR 1300 A.
Wat een mooie regelingen om lekker en goedkoop zonder file naar je werk te rijden !

En zijn vrouw kan gewoon de auto gebruiken...........


deel
Richard Laaiend enthousiast over de X-max Momo, hij heeft hem heel de tijd al willen hebben. Wij hadden hem in precies de goede kleur en met de juiste uitlaat erop !

Gas erop daar in Purmerend Richard. Wel uitkijken voor de politie !

deel
Fam. Valk Joke belde ons op of dat de Yamaha YZF-R3 nog bij ons stond. Eigenlijk was het voor haar zoon (foto) maar volgens mij wilde ze er zelf graag op gaan rijden. Dus heb ik de reserve sleutels aan haar gegeven.

deel
Michael Michael gaat vaak op reis met een camper. Maar als je met de camper op het plek van bestemming aankomt, is het wel zo leuk dat je een vervoermiddel bij hebt ! Met de X-max 250 ABS heb je een prima vervoermiddel met voldoende bagageruimte (voor de boodschappen) En met z'n tweeën erop is hij nog steeds snel genoeg.
Veel plezier met de nieuwe aanwinst.

deel
Pieter-Jan en Saskia Eindelijk een motor met veel opties om lekkere lange toer ritten mee te maken. Wel met z'n tweetjes delen graag !!

deel
Johan Wij zijn de tel een beetje kwijt geraakt hoeveel motorfietsen Johan al gehad heeft, maar dat het niet meer op 2 handen te tellen is was al snel duidelijk. Hier rijdt hij weg met een Triumph Speed Triple voor zijn verzameling.

deel
Jeroen en Loek De FJR stond al heel lang op de verlanglijst van Jeroen. Nu het eindelijk zover is heeft hij zijn zoon Loek mee genomen om dit moment van aflevering te vieren, en zien we Loek over 10jaar weer verschijnen voor zijn eerste motor.

deel
Renee Zelfs voor van Meel Motoren is deal die we gesloten hebben met Renee vrij uniek te noemen. Op deze hele mooie FZ-6N ABS ruilde Renee een auto en een koelkast in ( ja u leest het goed !!)

deel
Nus HOME-RUN ! Nus is een fanatieke honkballer en heeft zijn keuze op deze TRACER laten vallen. Helemaal in het nieuw gestoken vertrekt hij naar de thuisplaat, Nus veel geluk met deze schitterende Yamaha.

deel
Sjaak Sjaak heeft zijn schuurdeur moeten verbreden om dit "beest" binnen te stallen, maar nu is het zover eindelijk staat er een Kawasaki Z1000 ABS in de schuur van Sjaak !

deel
Hans smit Deze zomer op de motor naar Spanje geweest ,op de terug reis over de Col de Aubisque en daar op 1700 meter hoogte deze foto gemaakt

deel
Hagenaars Geweldige service voor mijn yp400 zeer goede en nette afhandeling. Nogmaals hartelijk dank voor alles ik kom zeker terug

deel
Guido Guido heeft een elite baan, hij mag voor het merk Jaguar werken, dus smaakt heeft hij.
Zo is er een Jaguar XJ waarvan ze zeggen dat deze een opwindende combinatie van vermogen en schoonheid heeft, net als de Yamaha XJR dus die Guido hier gekozen heeft.


deel
Leo Leo heeft al wel Yamaha ervaring opgedaan de laatste jaren. Dat bevalt hem zo goed dat hij naar een nieuwer model gewisseld heeft. Veel plezier met deze mooie aanwinst !

deel
Yorin Yorin is al goed voorbereid, hij moet in december op voor zijn rijbewijs A2 maar is ondertussen al voorzien van een MT07 op 35 kw met allerlei opties die hijzelf erop gaat maken. Straks nog een uitlaat eronder en dan maakt de motor hetzelfde geluid als een helikopter waar hij dagelijks aan werkt.

deel
Patrick Mag ik u voorstellen aan Patrick; Hij zit in de bagger industrie en weet dus heel goed of iets bagger is of niet. We kunnen daaruit opmaken dat deze FZ-6N ABS wel oke is.
Patrick veel plezier met je eerste motor....

deel
Hans Hans heeft al een aardig motorverleden, met allerlei racemotoren naar verschillende race evenementen gereden. Nu word het tijd om rustiger aan te doen vond hijzelf, daarmee maakt hij zullie Anja ook blij !!

deel
Youri Deze stoere Yamaha Aerox is voor Youri die net zijn rijbewijs bij de gemeente heeft opgepikt.

deel
Koos Koos had al een Yamaha Neo`s en kiest weer voor de Neo`s, ander kleurtje dit keer en rijden maar weer.

deel
zelf op hall of fame?

Schrijf je in voor de Hall Of Fame
HET LAATSTE MOTOR NIEUWSIntroductie Yamaha XSR700

Introductie Yamaha XSR700

Zaterdag 28 november zal de nieuwe XSR700 bij alle Yamaha motorfietsdealers vanaf 14:00 uur te bewonderen zijn. Leverbaar in twee kleuren: Groen en grijs voor een mooie prijs van €8.499,- Kom allen kijken!

Lees meer
meer nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste motor nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!