BEKIJK HET YAMAHA ASSORTIMENT 2016

Bekijk ons gehele aanbod
Yamaha
Revit
Shoei
Kabuto
Akrapovic
Sena
Garmin
Barracuda
Caberg
Yuase
Bridgestone
Vrooam

Hall of Fame


William De mooiste Tracer van Nederland komt hier in Brabant te rijden en is vanaf vandaag te spotten (als je hem bij kunt houden!)

deel
Henk Henk leverde zijn trouwe FJR1300 in voor deze hele mooie XT1200Z SuperTenere. Lekker hoog zitten en lekker kilometertjes draaien...

deel
Jan Paul Nadat de XSR900 ook als een Yellow edition leverbaar was wilde Jan Paul als Yellow Rider zo snel mogelijk de 60th anniversary edition.
De oude bulldog was snel verkocht dus hoe eerder leverbaar hoe beter, Vandaag afgeleverd, morgen de 1.000km beurt?
Veel plezier en veilige Yellow kilometers gewenst!

deel
Philip De uitgifte van het eerste van Meel Motoren "15 Years Anniversary" T-shirt is een feit.
Philip is de gelukkige die met en een helemaal nieuwe MT-07 en een T-shirt naar huis gaat.deel
Albert Deze T-max had nog maar 5.000km en was van de eerste eigenaar, dit was voor Albert een buitenkansje en hoefde dus niet lang na te denken en ging met deze motorscooter naar huis.

deel
Jack Jack gaat morgen op motorweekend naar het Sauerland, en op welke motor kun je dat beter doen dan op een Super Tenere. Inpakken en wegwezen.

deel
Van Walsum Na 180.000 km op de XJ900 Diversion nu tijd voor een FJR1300 met zes versnellingen. Klaar voor de volgende 180.000 km woon werk verkeer.
Veel en veilige kilometers gewenst!

deel
André en Hermien André is een hele snelle motor gewend, maar Hermien wil liever rustig achterop over binnenwegen toeren. Veel plezier met deze schoonheid en wel opletten of de benzinekraan wel goed staat !

deel
Jeffrey 3 Wielen voor de prijs van 2 ! Jeffrey gaat hier op pad met een Piaggio MP3 lekker met je autorijbewijs toch motor rijden.

deel
Kees Kees heeft zijn rijbewijs net gehaald en ging proefrijden met onze Yamaha TRACER en besloot om er maar meteen één te kopen, natuurlijk wel één waar een GPS systeem op zit.

deel
Han Han heeft bijna een half jaar geduld moet hebben eer hij met deze 1300Custom naar huis kon rijden, maar het wachten is het drie dubbel waard geweest.

deel
Jos dun Bakker Jos kan eindelijk genieten van vrije tijd en gaat nu de wijde wereld in om met zijn nieuwe motor naar alle races te gaan kijken.

Zet m op Jos en bedankt voor de heerlijke koeken.

deel
Stijn Stijn heeft net zijn rijbewijs en was op zoek naar een mooie betaalbare motor waar hij nog heel veel kilometers mee kan maken. Met deze XJ900 Diversion gaat dat zeker lukken. Veel rijplezier Stijn!

deel
Peter Een weekend heeft Peter om een Yamaha TRACER mogen rijden en is daarna meteen maar overgegaan op aanschaf. Hij laat zijn trouwe Suzuki met 80.000km achter om nu lekker kilometers op de TRACER te gaan maken.

deel
Huib Huib houd van mooie motors, en van lekker eten (goeie combinatie) Als hij boodschappen gaat doen om lekker te koken, moet hij telkens zijn auto veel te ver weg parkeren. En vanaf vandaag heeft hij daar een ontzettend praktisch vervoermiddel voor gevonden..........

Veel plezier Huib Wanneer mogen we komen eten ?

deel
Richard Richard kwam voor een leuke All Road motor kijken, maar vond deze Honda zeker zo mooi. Met een alles zeggende proefrit was hij over.......

Op naar De Lier Richard

deel
Ronny Zo te zien is heel de familie blij dat Ronny zijn hobby weer oppakt. Hij reed voorheen op een R1 maar gaat het even iets rustiger aan doen op deze mooie MT-07.

deel
Arian Arian gaat direct met deze TRACER een weekendje weg en zal hem dus binnen 3 dagen ingereden hebben. Zo zie je maar de kilometervreters bestaan nog....

deel
Jan Jan had deze motor al een tijd geleden gekocht maar moest eerst nog plek maken in de schuur.
Eindelijk gelukt en dus kan Jan zijn nieuwe beauty veilig wegzetten.

Binnenkort off road rijden Jan ?

deel
Edo Edo zit zich al lange tijd te vervelen achter het stuur van zijn auto. Met de motor naar het werk is veel sneller en dus ook meer ontspannen heen en weer.

Veel plezier met je Yamaha FJR 1300 A !
Leuke foto met heel de familie

deel
zelf op hall of fame?

Schrijf je in voor de Hall Of Fame
HET LAATSTE MOTOR NIEUWSWin een motor of een monteur

Win een motor of een monteur...

Van Meel Motoren bestaat deze maand 15 jaar. Wie jarig is, trakteert en daarom geven we 15 dagen lang kortingen en acties weg van 21 mei t/m 5 juni 2016. Win 15 weken gratis rijden op een motor naar keuze. Wat moet je doen? Koop een lot in de winkel ter waarde van 5 euro of lever uw kassabon in boven de 100 euro om kans te maken. U kunt nog meedoen tot 5 juni 2016 dus wees er snel bij. Win een monteur voor een dag! Lever uw aankoop bon in om kans te maken. Op onze Facebook pagina kun u ook meedoen...

Lees meer
meer nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste motor nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!