BEKIJK HET YAMAHA ASSORTIMENT 2016

Viking

Viking

Functionaliteit, duurzaamheid en uiterst geschikt voor elk terrein

Bekijk uitgebreid
Bekijk ons gehele aanbod
Yamaha
Revit
Shoei
Kabuto
Akrapovic
Sena
Garmin
Barracuda
Caberg
Yuase
Bridgestone
Vrooam

Hall of Fame


Albert Albert zocht een vervoer middel om snel een boodschap te kunnen doen. Vroeger wel een motor gehad, maar dat was zo'n snelle voor op het circuit. En dat is niks voor in de stad volgens Albert.

Veel plezier met de Iron Max

deel
Ivo Na een lange zoektocht eindelijk de motor gevonden die bij Ivo en Gijs past.
Nu kunnen ze in stijl naar diverse motor evenementen.

Wel met het juiste T-shirt aan hè jongens !!

deel
Koen Koen's eerste grote investering ! Hij moest er wel even geduld voor hebben, maar dat werd eindelijk beloond met deze flitsende MT-07 met Acrapovic uitlaat !!

Lekker in het zonnetje staat hij er trots bij toch ?

deel
Youp Youp had eerst een motor gehuurd bij ons om te kijken of hij het wel leuk vond. Bij terugkomst zag hij deze mooie FZ-6 naked staan. Na een proefrit was hij al snel overtuigd van het hebben van een eigen motor.

deel
Wim Wim heeft al heel wat verschillende motoren gehad. De laatste was een Yamaha Quad. Hij had zichzelf beloofd dat hij weer een keer een straatmotor te kopen, maar dan eentje die pit heeft van een racemotor.

Dat zit wel goed met deze MT09

deel
Krista Krista heeft geen motorrijbewijs maar gaat wel motorrijden, hoe kan dat??
Nou gewoon een MP3 kopen en lekker samen met Arnoud een rondje toeren.
Veel geluk ermee Krista :)

deel
Virgil Virgil moet door druk verkeer naar zijn werk, dan gaat dat het snelst op de motor natuurlijk. Dan moet het wel een leuk model zijn met een leuk geluid, vandaar deze yamaha MT-07 ABS met een sport uitlaat.

deel
Kevin Kevin was vroeger al besmet met de hobby van zijn vader. De rondetijden zijn steeds beter op het circuit !
Met deze Yamaha YZF-R1 moeten er toch nog wel secondes te halen zijn........


deel
Hans Hans kwam op visite, vroeg naar de mooiste XSR 900 in 60th Anniversary kleuren. En op die dag hadden wij hem net binnen gekregen. Even samen gezeten om de motor te voorzien van de juiste accessoires en voila hier staat weer een trotse eigenaar van een prachtige Yamaha !

deel
Marton Marton rijd al een hele lange tijd op een Honda. Hij heeft vroeger bij ome Ad nog een Honda goldwing gekocht.

Ook deze vond hij te mooi om te laten staan, speciaal voor de aflevering van zijn ST 1300 Abs heeft hij een t-shirt in kleur aangetrokken !!

deel
Erik Erik kan na vandaag makkelijk van woon naar werk rijden met deze mooie FJR 1300. Hij heeft dit eerder al geprobeerd met een Yamaha Fazer, maar deze heeft meer comfort.

Veel plezier met de nieuwe aanwinst

deel
Jouri Jouri, heeft zijn rijbewijs gehaald en zijn oog was op de Yamaha MT-07 gevallen. Zijn vader rijdt ook Yamaha, maar dan een Diversion 900, dus het Yamaha gehalte is hoog in de familie... :)


deel
Viktor Viktor heeft al een hele tijd zijn motor rijbewijs, alleen van motor rijden is nog niets gekomen vanwege een eigen kleding bedrijf.

En eindelijk kan hij met trots zijn nieuwe MT-07 abs laten zien aan zijn vriendendeel
Anton en Ivon Anton had een grote zware motor die hij heel moeilijk uit zijn garage moest sjouwen. Toch wil hij graag motor blijven rijden op de relaxte manier, en Ivon moet lekker achterop kunnen zitten. Met een Honda Siverwing moet dat gaan lukken.

Anton en Ivon, Brabanders vallen toch best mee ? En aan worstenbrood wen je ook wel volgens Paul

deel
Bram Bram gaat deze opvallende MT-07 als dagelijks vervoer gebruiken in plaats van een auto.

Wie volgt ??

deel
Paul Paul had een motor gehad waarbij je met je autorijbewijs op mag rijden. Maar het echte gevoel blijft toch op 2 wielen met een echt motor rijbewijs.

Een Yamaha Tracer uitgevoerd met heel veel accessoires is dan wel een hele mooie oplossing !


deel
Peter Peter had al een Yamaha om elke dag mee naar zijn werk te rijden. Hij zocht een betrouwbare opvolger, en zie hier een hele mooie Yamaha X-max 400

deel
Ruud Ruud was in het bezit van 2 motoren, eentje als vervoer met bagage en eentje om mee gezien te worden. Nu heeft hij alles met 1 motor !deel
Huub Huub wil samen met zijn vrouw op vakantie met een goeie motor. Hij vroeg of een motorscooter daar wel sterk genoeg voor is. Na een overtuigende proefrit was hij snel om.

Mooie motor en goede kledingkeuze

deel
Fam Nuijten Plaats genoeg in de achtertuin en kinderen die liever niet achter de computer zitten> De oplossing is een Yamaha YFM 90 R !!

Veel plezier ermee

deel
zelf op hall of fame?

Schrijf je in voor de Hall Of Fame
HET LAATSTE MOTOR NIEUWS15 Jaar

15 Jaar

Van Meel Motoren bestaat deze maand 15 jaar. Dit vieren wij en u bent van harte uitgenodigd om zaterdag 28 mei hierop te toosten. Wie jarig is, trakteert en daarom geven we 15 dagen lang kortingen en acties weg. Kom vanaf 21 mei tot 5 juni langs in de winkel om te profiteren van 15 % korting op accessoires bij aankoop van een motor. Ook is er 15 % korting op de gehele kleding collectie. Afgeprijsde artikelen zijn uitgezonderd. De Yamaha TMAX viert ook zijn 15e verjaardag en daarom hebben wij nu de Special edition ‘Van Meel’ TMAX...

Lees meer
meer nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste motor nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!