BEKIJK HET YAMAHA ASSORTIMENT 2015

Image1
bekijk onze betaalservice
Investeer in meer vermogen met een Akrapovic uitlaat!
Bekijk ons gehele aanbod
Yamaha
Revit
Shoei
Kabuto
Akrapovic
Sena
Garmin
Barracuda
Caberg
Yuase
Bridgestone
Vrooam

Hall of Fame


RenZ Renz heeft gespaard om zijn eerste motor aan te kunnen schaffen. Hij moet wel heel veel bijbaantjes hebben om met deze mooie Yamaha XT600X als eerste motor te kunnen beginnen, zeg ik met een knipoog.

deel
V-Max Ad 200 Trappelende paarden krachtjes staan hier te wachten om door Ad lekker "uit gelaten" te worden. Ad heeft al ervaring met een 1200 V-Max maar nu is het tijd om deze 1700 V-Max te temmen.

deel
Henny Schinkel U zou Henny wellicht kennen uit de wegrace sport, hij reed van 1992 tot 2001 in het Open Nederlands Kampioenschap wegracen. Nu hij zijn wilde haren kwijt is, is het tijd voor deze FJR die nog altijd wel sport-motor trekjes heeft.

deel
Henk Middelkoop Henk levert zijn trouwe 1200 World Crosser in voor deze MT-09 TRACER, de 3 cilinder viel goed in de smaak tijdens de proefrit, dus overstappen was niet echt een moeilijke beslissing.

deel
Hans van Arnhem Hans kwam eigenlijk voor een Super Tenere die net voor zijn neus verkocht werd, we boden hem een proefrit op de Yamaha TRACER aan en Hans was meteen verkocht. Hier staat het resultaat, Hans heeft wel wat extra bagage ruimte en een Navigatie gekozen om het helemaal af te maken.

deel
Pieter Kooy 2 Duimpjes de lucht in, maar ik begrijp Pieter wel, ik zou dit precies hetzelfde doen als deze FJR vanavond bij mij in het schuurtje zou staan.

deel
Bram van Boxtel Donderdag middag is Bram tot aankoop van deze schitterende Yamaha R6 overgegaan, enige eis was wel dat hij zaterdag wilde rijden. Geen probleem toch, bij van Meel Motoren, regelen we dat toch gewoon. Veel geluk ermee Bram.

deel
Raffaele Posso presentarle: Questo è Raffaele, ha sangue italiano ma che vive in Olanda. Questa è la sua prima moto, una bella Yamaha BT1100 Bulldog
Ofwel in het Nederlands:
Mag ik u voorstellen: Dit is Raffaele, hij heeft Italiaans bloed maar woont in Holland. Dit is zijn eerste motor, een mooie Yamaha BT1100 Bulldog


deel
Arend Arend heeft gekozen om deze V-Strom te gaan rijden i.p.v. zijn oude ZZR600 met 2 belangrijke redenen: 1. meer gebruikersgemak en een hoge zit en 2. deze V-strom komt wel uit deze eeuw waar in tegen stelling de ZZR nog uit de vorige eeuw stamde.......

deel
Octavianus Deze man kwam erachter dat hij toch wel veel km's reed. Samen met zijn kinderen en van woon naar werk. Daar is deze motor een ideale oplossing voor. Zijn moeder draaide de rollen om en zei: ik zal van jou ook eens een foto maken en op facebook zetten !
Dus die houden we nog tegoed.

deel
Laurens Laurens van Asbreuk Bouwadvies geeft eerlijk bouwkundig advies en dat treft want wij bij van Meel Motoren geven ook ons eerlijke advies: "Laurens je hebt een super motor in handen met deze Super Tenere".

deel
Cihan Helemaal uit Haarlem kwam Cihan voor deze CB1000R, speciaal omdat deze nog maar 8.000km gelopen had. net ingereden dus.

deel
Richard Richard komt hier een SUPERDIKKE motoscooter ophalen. Speciaal gekleurd, en gemaakt met heel veel extra's.
Het wachten word beloond, hij is echt mooi.

deel
Patrick Over de aanschafprijs van deze Honda CBF600A waren we het gelukkig zo eens. Daar ben ik blij mee want als het op stoeien aankwam had ik geen schijn van kans, Patrick is namelijk een fanatiek rugbyer, maar wel eentje met een gouden hart.
Barry, Verkoop, van Meel Motoren

deel
Kees Al 28 jaar rijdt kees op motoren rond, waarvan al 10 Yamaha`s. Nu is het tijd om deze MT-09 Street Rally eens uit te proberen en laat daarvoor 2 van zijn geliefde Yamaha`s bij ons achter.

deel
Eddy Na 13 jaar trouwe dienst ruilt Eddy zijn Yamaha Bulldog in voor deze MT-09.
Wederom een zilveren Yamaha, alleen nu met wat blauwe effecten, gaaf hè.......

deel
Van Meel Motoren Klanten vragen ons wel eens "hoe lang kan een motor eigenlijk mee?"
Hier het bewijs, een foto van een Yamaha Fazer die zojuist op 100000 km is gezet !

deel
Peter Vriend Peter kwam zijn "nieuwe" aanwinst laten zien. Yamaha heeft de SR 400 weer opnieuw uitgebracht en zeg nou zelf, er zit toch wel een beetje gelijkenis in.
Peter gaat hem verbouwen en hij heeft beloofd dat hij elke verandering komt laten zien bij ons.
Zet m op Peer

deel
Hans van Isterdael Hans was al langer op zoek naar een mooie Suzuki VS 1400. Na een lange zoektocht vanuit België heeft hij die bij ons gevonden !

De aanhouder wint, of niet Hans ?


deel
Frits Voor Frits een echte toermotor, maar wel eentje waar je ook nog eens flink mee door kunt.
Met deze gaat dat lukken Frits !

deel
zelf op hall of fame?

Schrijf je in voor de Hall Of Fame
HET LAATSTE MOTOR NIEUWSInschrijven Toer&Voertocht

Inschrijven Toer&Voertocht

Je kunt je weer inschrijven voor de Toer&Voertocht! Er is een mooie route uitgezet met als tussen bestemming "Het eiland van Maurik" waar gekozen kan worden uit drie activiteiten. Wil je gaan Off-Road rijden, Quad rijden of varen in een Rib boot? Je mag het zelf kiezen! Er wordt gezorgd voor eten en drinken aan het eind van de tour. Wil je mee? Schrijf je nu (...) in. Kosten bedragen €30,- p.p. ( een evt. duo passagier moet zich ook apart inschrijven!)

Lees meer
meer nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste motor nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!