BEKIJK HET YAMAHA ASSORTIMENT 2016

Image1
bekijk onze betaalservice
Investeer in meer vermogen met een Akrapovic uitlaat!
Bekijk ons gehele aanbod
Yamaha
Revit
Shoei
Kabuto
Akrapovic
Sena
Garmin
Barracuda
Caberg
Yuase
Bridgestone
Vrooam

Hall of Fame


Jos Dit schrijft Yamaha zelf over de nieuwe 2016 WR450F: "De nieuwe generatie WR450F is gebouwd voor zowel enduro-, competitie- en langeafstandsrijders als voor ervaren recreanten. Deze nieuwe enduro heeft een sterk en lineair koppel, dat zorgt voor uitstekende prestaties en een hoge mate van controle."
Jos dacht toen: "laat mij dat eens proberen."

deel
Jeroen Jeroen is nieuw in motorland, hij heeft wat adviezen opgevraagd bij vrienden en collega's en samen kwamen ze er op uit dat een Honda Varadero de beste optie was. Bij van Meel Motoren stond een nette waarvan de onderhoud historie bekend was en er een 1/2 jaar garantie op gegeven werd. Dit moest hem worden en zie hier het resultaat, weer een blije klant....

deel
Leroy Leroy wilde graag in plaats van "on road" naar "off road" Met de aanschaf van deze WR 250 F kan hij eindelijk in de modder ploeteren, over boomstammen jumpen, slootje springen, cross terrein, off road rit....... Met als einddoel..........Dakar

deel
Jan Jan gaat veel kilometers rijden en in het Hollandse verkeer is dat vaak verstandig op dat op de motor te doen, niet in de rij achteraan aansluiten maar lekker blijven rijden.
Veel veilige kilometers Jan, en we zien je weer verschijnen als de Suzuki Bandit de volgende beurt nodig heeft.

deel
Verkeerschool van Dongen John wilde graag zijn motor rijschool in het nieuw steken. Dus hij heeft zijn motor vloot uitgebreid met 2 nieuwe Yamaha's.

Wij wensen hem en zijn klanten veel plezier op deze nieuwe aanwinst.

deel
Verkeersschool van dongen John wilde graag zijn motor rijschool in het nieuw steken. Dus hij heeft zijn motor vloot uitgebreid met 2 nieuwe Yamaha's

deel
Serkan Serkan had al via internet deze motor al gezien, alleen wilde hij hem nog wel nog effe "live" zien. Maar als hij eruit zag zoals verteld, moest hij wel gelijk mee ! Een treinreis van een paar uur ging eraan vooraf maar hier staat ie !!!

deel
Elly Elly wilde graag zo'n zelfde motor als haar man. Uiteindelijk heeft ze die motor bij ons gevonden. Alleen deze heeft een speciale uitlaat waar ze toch iemand jaloers mee heeft gemaakt.

deel
John John heeft een tijdje gezocht, maar er staan niet veel motoren te koop onder de € 3.000,- die dan ook nog eens ABS hebben. Laten wij nou een hele mooie Honda CBF600ABS hebben staan, inpakken en wegwezen dus.

deel
Tom Tom kan nu lekker naar school brommen met deze 2takt Aerox naked ! Precies in de kleur die hij wilde hebben.

deel
Karl Op de valreep: Karl heeft de eer om de laatste aflevering van het jaar 2015 te zijn. Op kerstavond klokslag 4uur rijdt hij huiswaarts met zijn nieuwe XT660Z ABS.

Iedereen bedankt voor de leuke reacties op FaceBook het afgelopen jaar, en op naar 2016!

deel
Joop Joop wou zichzelf een kerst cadeautje doen. Nu moest hij onder de boom dus hij wilde hem nog voor de 25e ophalen. Hij voelde zichzelf al een motor coureur op leeftijd maar dankzij bootcamp voelt hij zich nu Valentino Rossi.

Laat jouw maatjes maar eens een poepie ruiken Joop !

deel
Roger Roger wilde deze motor in deze kleuren met deze accessoires. En hier in Made stond ie !
Samen met de kleding maakt het allemaal een mooi geheel. Maar goed dat zijn zoon er ook bij was, want die mag binnenkort achterop.

Veel plezier met de nieuwe aanwinst !

deel
Stef Storms Stef was al enige tijd bezig met z'n rijbewijs en hij had zichzelf beloofd dat wanneer hij geslaagd was er een motor in de schuur zou staan.
Wel jammer dat hij op de aanhanger naar Landgraaf moest, hij had liever zelf gereden maar dat vond zijn vriendin geen goed plan.

Veel plezier daar in Landgraaf

deel
Mich Mitch heeft zijn 35KW rijbewijs gehaald, en wat is er dan leuker dan een Yamaha MT-03! Zijn vader is een beetje jaloers want die is ooit wel met rijlessen begonnen maar heeft het nooit doorgezet maar gunt zijn zoon natuurlijk wel zijn rijplezier op deze mooie MT.

deel
Johan Verser dan vers, vandaag heeft Johan zijn rijbewijs gehaald en is gelijk deze hele mooie TDM900 komen halen en ach "waarom wachten" zal hij gedacht hebben. Geniet van je nieuwe motor, en nogmaals welkom bij de club "motorrijders" Johan.

deel
Bob Kijk Bob geeft het juiste voorbeeld: YAMAHA motorfiets CHECK, REV'IT outfitt CHECK, SHOEI helm CHECK!

deel
Joop & Anita Joop mocht de motor van Anita komen ophalen. Zelf rijd hij een hele grote BMW met koffers eraan. Stiekum vond hij deze MT-07 Moto Cage verbluffend goed sturen, en optrekken !

Anita veel rijplezier met de nieuwe motor, probeer samen veel dagen "af te spreken" om tochtjes te doen.


deel
John John had iemand gesproken die het makkelijk vond om op een scooter te rijden. Na lang twijfelen besloot hij om een proefrit te komen maken.....en wat denk je......

Ook makkelijk is dat hij zijn zwemspullen kan meenemen voor de dagelijkse training !

deel
AMK Accountant Marten kon ons precies vertellen hoe het voor ondernemers met de bijtellingsregeling, investeringsaftrek en belasting voordeel voor deze mooie Yamaha FJR 1300 A.
Wat een mooie regelingen om lekker en goedkoop zonder file naar je werk te rijden !

En zijn vrouw kan gewoon de auto gebruiken...........


deel
zelf op hall of fame?

Schrijf je in voor de Hall Of Fame
HET LAATSTE MOTOR NIEUWSMT-03 Embrace The Darkness

MT-03 Embrace The Darkness

De dynamische Yamaha MT-03 kenmerkt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van motorfietsdesign. Deze lichte naked is sportief en veelzijdig, en met zijn rechte zitpositie en compacte afmetingen is de nieuwe MT-03 de ideale keuze voor zowel nieuwe als ervaren motorrijders. De nieuwe MT-03, aangedreven door een levendige 321cc parallel-twin, heeft mede door zijn zeer compacte chassis uitstekende rijeigenschappen. Met deze motor kijkt u uit naar elke rit, op welke weg dan ook. De MT-03 van Yamaha. Come and embrace the Darkness.

Lees meer
meer nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste motor nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!