BEKIJK HET YAMAHA ASSORTIMENT 2016

Bekijk ons gehele aanbod
Yamaha
Revit
Shoei
Kabuto
Akrapovic
Sena
Garmin
Barracuda
Caberg
Yuase
Bridgestone
Vrooam

Hall of Fame


Robert Een stoere retro look motor was wat Robert altijd al mooi vond, nu moest het er maar eens van komen dat hij er zelf één in bezit kreeg.

deel
Peter Mink De kracht van Autobedrijf Peter Mink in Breda zit in het team. Vakkundig, enthousiast en no-nonsense. En Peter heeft zijn team versterkt met deze Yamaha MT-09 waarvan eigenlijk dezelfde woorden van toepassing zijn vakkundig, enthousiast en no-nonsense. Bij Peter is uw auto in goede handen want ze mogen zich met trots de aircospecialist in Breda en de ruime regio noemen en ze zijn expert als het gaat om automerk Saab.

deel
Alberto Alberto wilde een motor die gewoon start als je er mee weg wilt rijden. De goeie verhalen en een proefrit, deed hem snel besluiten om hem aan te schaffen.

Veel plezier met deze flitsende MT-07

deel
Jos & Quinten Valentino Rossi is vroeger begonnen op een Yamaha PW 50.
Jos dacht erover om dit eens met zijn zoon Quinten te proberen

deel
Mitch Mitch heeft zijn A2 rijbewijs en dan is de MT-07 35Kw wel de mooiste motor die je kan rijden. Dit is al zijn 2de motor, hiervoor had Mitch al een MT-03, dus hij rijdt 100% Yamaha, kijk dat zien we graag.

deel
Dennis Dennis ruilt zijn Suzuki Racer in voor deze nakedbike de Yamaha MT-07 ABS, een lekkere stuurfiets waarop je toch rechtop zit en bovendien een reden voor zijn vrouw om ook der rijbewijs te gaan halen.

deel
Jesper Jesper heeft lang moeten wachten maar mag dan nu toch eindelijk op zijn nieuwe MT-07 de weg op, lekker kilometers maken...

deel
Hans Hans heeft voor de Yamaha TRACER gekozen vanwege het gewicht en daardoor perfecte handeling en met de drie cilinder nog een leuk vermogen ook, en u ziet dat het duimpje omhoog gaat bij Hans.

deel
John & Fritz Samen hebben ze 250CC cilinderinhoud. John & Fritz gaan lekker toeren, beide vertrekken ze hier met een Yamaha Xenter125, dus als u ze binnenkort ergens op een terrasje een bakje koffie ziet doen zijn ze vast op de motor...

deel
Henk Henk is nou eens een echte Yamaha fan. Hij weet alle trends en wetenswaardigheden van dit mooie merk. Naast deze Tracer heeft Henk nog een Tracer dus 1 voor doordeweek en 1 voor in 't weekend

Veel plezier met de Tracer 700

deel
Peter Deze Diversion900 was van de eerste eigenaar en in 1995 nieuw bij van Meel in Oosterhout gekocht, nu zoveel jaren later is Peter de 2de eigenaar en wederom is de Diversion bij van meel Motoren gekocht maar dan in Made.

deel
Diana Deze gave Yamaha Tenere 660 ABS gaat met Diana mee naar huis want ze zocht een motor waar je lekker rechtop op kan zitten en die wens vinkt ze met deze motor zeker af.

deel
Robert Robert pakt zijn hobby weer op en dat doet hij met deze schitterende Honda VFR750. Een zeer betrouwbare motor waar hij veilig mee vooruit kan.

deel
Coen Yamaha heeft ook vette 4 wielers in het leveringsprogramma, zo heeft Coen zijn oog laten vallen op deze RAPTOR 700. Dit is echt grote jongens speelgoed!

deel
Angela Het rijbewijs is vers van de pers, en Angela vertrekt gelijk op een splinter nieuwe MT-03 ABS. Even wat inrij kilometers op de teller zetten om de motor daarna lekker mee op vakantie te kunnen nemen. Angela, fijne vakantie en veilige kilometers toegewenst door iedereen van het team van Meel Motoren.

deel
Hans Hans had een sportmotor en hing teveel voorover naar zijn zin, er moest dus een toermotor komen. Met zijn postuur ga je natuurlijk niet op een 600tje zitten, maar dan zoek je een forse motor. Laten wij nou een dikke Suzuki GSF1250 ABS hebben staan..., opstappen en rijden maar.

deel
Bianca "zoek de verschillen" , Bianca haalt hier haar nieuwe MT-07 op en natuurlijk komt Kees met zijn TRACER dan mee om getuige te zijn van de eerste kilometers van Bianca op haar nieuwe motor. Als u Bianca`s MT-07 ook eens wilt bewonderen ga naar Streekkoken.nl, de specialist in Catering aan huis met streekproducten uit Brabant, en Bianca organiseert een geslaagd feest bij u thuis en waarschijnlijk komt ze op haar nieuwe motor.

deel
Mario Voor Mario stond er altijd al een Yamaha Super Tenere op het verlanglijstje, vandaag is het dan eindelijk zo ver, nou maar hopen dat hij in het schuurtje past...

deel
Wesley Wesley gaat over van 4 wielen naar 2 wielen, hij laat zijn mooie Suzuki Quad achter hier in Made, en gaat op pad met zijn splinternieuwe Yamaha YZF-R3 ABS, weer een tevreden Yamaha coureur erbij...

deel
Dion Na een tijdje met zijn A2 rijbewijs rond gereden te hebben mag Dion met "de grote mannen" mee. Deze week zijn volwaardig rijbewijs afgehaald bij het gemeentehuis en meteen op pad met deze mooie Suzuki DL650 ABS!

deel
zelf op hall of fame?

Schrijf je in voor de Hall Of Fame
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 26 10 2016
Naam: Robert
Bericht: Een stoere retro look motor was wat Robert altijd al mooi vond, nu moest het er maar eens van komen dat hij er zelf één in bezit kreeg.
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 21 09 2016
Naam: Peter Mink
Bericht: De kracht van Autobedrijf Peter Mink in Breda zit in het team. Vakkundig, enthousiast en no-nonsense. En Peter heeft zijn team versterkt met deze Yamaha MT-09 waarvan eigenlijk dezelfde woorden van toepassing zijn vakkundig, enthousiast en no-nonsense. Bij Peter is uw auto in goede handen want ze mogen zich met trots de aircospecialist in Breda en de ruime regio noemen en ze zijn expert als het gaat om automerk Saab.
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 16 09 2016
Naam: Alberto
Bericht: Alberto wilde een motor die gewoon start als je er mee weg wilt rijden. De goeie verhalen en een proefrit, deed hem snel besluiten om hem aan te schaffen.

Veel plezier met deze flitsende MT-07
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 07 09 2016
Naam: Jos & Quinten
Bericht: Valentino Rossi is vroeger begonnen op een Yamaha PW 50.
Jos dacht erover om dit eens met zijn zoon Quinten te proberen
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 07 09 2016
Naam: Mitch
Bericht: Mitch heeft zijn A2 rijbewijs en dan is de MT-07 35Kw wel de mooiste motor die je kan rijden. Dit is al zijn 2de motor, hiervoor had Mitch al een MT-03, dus hij rijdt 100% Yamaha, kijk dat zien we graag.
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 06 09 2016
Naam: Dennis
Bericht: Dennis ruilt zijn Suzuki Racer in voor deze nakedbike de Yamaha MT-07 ABS, een lekkere stuurfiets waarop je toch rechtop zit en bovendien een reden voor zijn vrouw om ook der rijbewijs te gaan halen.
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 02 09 2016
Naam: Jesper
Bericht: Jesper heeft lang moeten wachten maar mag dan nu toch eindelijk op zijn nieuwe MT-07 de weg op, lekker kilometers maken...
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 02 09 2016
Naam: Hans
Bericht: Hans heeft voor de Yamaha TRACER gekozen vanwege het gewicht en daardoor perfecte handeling en met de drie cilinder nog een leuk vermogen ook, en u ziet dat het duimpje omhoog gaat bij Hans.
Hieronder een overzicht van je geposte gegevens:

Datum: 26 08 2016
Naam: John & Fritz
Bericht: Samen hebben ze 250CC cilinderinhoud. John & Fritz gaan lekker toeren, beide vertrekken ze hier met een Yamaha Xenter125, dus als u ze binnenkort ergens op een terrasje een bakje koffie ziet doen zijn ze vast op de motor...

HET LAATSTE MOTOR NIEUWSYZF-R6 2017

YZF-R6 2017

REFINED. REDESIGNED. REMARKABLE. Yamaha heeft de 2017-versie van de YZF-R6 onthuld, waarbij -zoals verwacht - sprake is van een vernieuwd uiterlijk en electronische hulpmiddelen op basis van het reeds bestaande model. Het nieuwe uiterlijk lijkt sterk op dat van de R1, waarbij de R6 volgens Yamaha ook een verbeterde aerodynamica heeft gekregen. Opvallendste vernieuwingen zijn verder de dubbele LED contourverlichting aan de voorzijde, een Traction Control Systeem met 6 standen, de aluminium brandstoftank met 17 liter inhoud, een quickshifter...

Lees meer
meer nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste motor nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!