BEKIJK HET YAMAHA ASSORTIMENT 2016

Bekijk ons gehele aanbod
Yamaha
Revit
Shoei
Kabuto
Akrapovic
Sena
Garmin
Barracuda
Caberg
Yuase
Bridgestone
Vrooam

Hall of Fame


Jos dun Bakker Jos kan eindelijk genieten van vrije tijd en gaat nu de wijde wereld in om met zijn nieuwe motor naar alle races te gaan kijken.

Zet m op Jos en bedankt voor de heerlijke koeken.

deel
Stijn Stijn heeft net zijn rijbewijs en was op zoek naar een mooie betaalbare motor waar hij nog heel veel kilometers mee kan maken. Met deze XJ900 Diversion gaat dat zeker lukken. Veel rijplezier Stijn!

deel
Peter Een weekend heeft Peter om een Yamaha TRACER mogen rijden en is daarna meteen maar overgegaan op aanschaf. Hij laat zijn trouwe Suzuki met 80.000km achter om nu lekker kilometers op de TRACER te gaan maken.

deel
Huib Huib houd van mooie motors, en van lekker eten (goeie combinatie) Als hij boodschappen gaat doen om lekker te koken, moet hij telkens zijn auto veel te ver weg parkeren. En vanaf vandaag heeft hij daar een ontzettend praktisch vervoermiddel voor gevonden..........

Veel plezier Huib Wanneer mogen we komen eten ?

deel
Richard Richard kwam voor een leuke All Road motor kijken, maar vond deze Honda zeker zo mooi. Met een alles zeggende proefrit was hij over.......

Op naar De Lier Richard

deel
Ronny Zo te zien is heel de familie blij dat Ronny zijn hobby weer oppakt. Hij reed voorheen op een R1 maar gaat het even iets rustiger aan doen op deze mooie MT-07.

deel
Arian Arian gaat direct met deze TRACER een weekendje weg en zal hem dus binnen 3 dagen ingereden hebben. Zo zie je maar de kilometervreters bestaan nog....

deel
Jan Jan had deze motor al een tijd geleden gekocht maar moest eerst nog plek maken in de schuur.
Eindelijk gelukt en dus kan Jan zijn nieuwe beauty veilig wegzetten.

Binnenkort off road rijden Jan ?

deel
Edo Edo zit zich al lange tijd te vervelen achter het stuur van zijn auto. Met de motor naar het werk is veel sneller en dus ook meer ontspannen heen en weer.

Veel plezier met je Yamaha FJR 1300 A !
Leuke foto met heel de familie

deel
Joeri Heel druk met zijn eigen bedrijf, overal lezingen geven en lunchafspraken door heel Nederland.

De reis er naar toe word nu pas leuk met een eigen motor !

deel
Peter Peter kan ook met de bus naar zijn werk, maar hij rijd er liever zelf naar toe. Hoeft hij ook niet steeds te wachten tot iemand hem komt ophalen.

Mooie Yamaha Neo's Peter

deel
Monique Monique wil graag samen met Hugo rijden, maar dan niet achterop zijn motor. Liever met een zelf samengestelde XV 950.

Mooi en goed uitgezocht Monique !

deel
Anton Anton zag elke keer een club motor rijders die erg veel plezier beleefden in hun hobby. Hij wilde graag met die club mee, maar dan wel in stijl en met de goede motor !

Zie hier een trotse bezitter van een Yamaha FJR 1300 A

deel
Wim Heel veel positieve berichten gelezen over de MT-09, deze past wel bij mij zei Wim. Een hoger zadel en het stuur iets omhoog maakt het weer een "grote mensen motor"

Kun je straks weer met de kopgroep mee Wim

deel
Rob Rob had een zware cruiser om mee te rijden. Hij besloot om voor zijn verjaardag een motor te kopen waarmee het allemaal wat makkelijker gaat !

deel
Daniel Daniel kon voor zijn werk slecht door de stad komen. Parkeerproblemen, file, drukte, maakte zijn beslissing om een betrouwbare motor te kopen.

Vanaf nu word het allemaal wat makkelijker

deel
Nawid Nawid had al eens een keer kennis gemaakt met de MT-07. Die ervaring liet hem niet los !
Nu kan hij elk moment van de dag op zijn MT-07 rondtoeren

deel
Tonny Het was nog even wachten voordat Tonny zijn motor rijbewijs kon laten zien, maar eindelijk is het zover ! Als muzikant is hij nu supersnel bij zijn optreden

deel
P. van Dungen Deze knaap moest elke keer wachten als zijn vrienden bezig waren met crossen.

Nu niet meer........

deel
Paul Paul wilde een "no nonsens" motor waar hij nog veel aan gaat verbouwen. Met deze XSR 700 moet dat gaan lukken volgens ons.

deel
zelf op hall of fame?

Schrijf je in voor de Hall Of Fame
HET LAATSTE MOTOR NIEUWSOvername YZFshop.com!

Overname YZFshop.com!

Per 1 april zijn wij, uw Yamaha Exclusief dealer uit Made, eigenaar geworden van YZFshop.com. Deze webshop was voorheen eigendom van JiGX Products. YZFshop.com is een webshop speciaal ontwikkeld voor Yamaha YZF-R1 en YZF-R6 rijders. Het is een webshop waar de R6 en R1 liefhebbers op een eenvoudige manier zowel originele Yamaha OEM onderdelen, als ook after-market en gebruikte onderdelen kunnen bestellen. Corné van Meel van Van Meel Motoren over de overname...

Lees meer
meer nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste motor nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!